JäsenohjeJÄSENMAKSU


Seuran vuosittainen jäsenmaksu on tällä hetkellä:

Aikuiset                                                          10 EUROA
Opiskelijat ja 16v tai nuoremmat    5 EUROA
Ruokakunta                                                  20 EUROA

Ruokakuntamaksulla voidaan kattaa kaikkien samassa taloudessa asuvien maksut. Toki voi maksaa erilliset maksut mikäli se on edullisempaa. Merkitse maksuun kaikkien niiden jäsenten nimet, joita se koskee.

Maksu maksetaan Iin Osuuspankkiin tilille: FI4853500240000856 aina kalenterivuoden alussa.
Maksun saaja: Iisu ry
Erillistä jäsenmaksupankkisiirtolomaketta ei lähetetä.


KILPAILUTOIMINTA


Kilpailulisenssi

Mikäli aiot osallistua suunnistuskilpailuihin, tarvitset suunnistusliiton kilpailulisenssin. Suunnistusliitto lähettää edellisenä vuonna lisenssin lunastaneille laskun alkuvuodesta. Ellei sinulla ole ollut aiemmin lisenssiä löydät tarvittavat tiedot suunnistusliiton verkkosivuilta, mistä löytyy kaikkea muutakin hyödyllistä tietoa ja ohjeita: http://www.ssl.fi/. Mikäli aiot osallistua vain iltarasteille ja seuran toimintaan, et tarvitse lisenssiä.

Alle 14-v. suunnistusliitto lähettää seuralle maksulomakkeen, jolla seura maksaa kerralla kaikkien kilpailuihin osallistuvien lisenssit. Iisu mahdollisesti perii sitten nuorilta ko. maksun. 


Kilpailuihin ilmoittautuminen ja korvaukset kilpailuihin osallistumisesta

Näihin löydät ohjeet ja tiedot Iisu-tiedotteesta.

Seura pyrkii toiminnallaan tukemaan mahdollisimman paljon juniorijäseniään. Junioreille annetaan stipendenjä kilpailumenestyksen perusteella. Seura korvaa kilpailujen ilmoittautumismaksut talkoisiin ja seuratoimintaan osallistumista vastaan. Toiminnaksi lasketaan esim. tienvarsisiivous, osallistuminen kilpailujen ja iltarastien järjestelyihin, arpojen myynti, seurajulkaisujen yms. toimittaminen jne.

Omat kilpailut

Tyypillisesti seura on järjestänyt kerran vuodessa kansalliset-  tai aluemestaruuskilpailut joko suunnistuksessa tai hiihtosuunnistuksessa. Kilpailujen järjestäminen sujuu juoheasti jokavuotisen harjoituksen johdosta. Jäsenien toivotaan osallistuvan kilpailujen järjestelyihin kykyjensä mukaan. Varsinkin kilpailupäivänä talkoolaisia tarvitaan runsaasti. Kilpailujen järjestämisestä saadaan suurin osa seuratoimintaan tarvittavista varoista.


HARJOITTELU


Hippo-suunnistuskoulu pienimmille

Seura pitää kesällä kerran viikossa Hippo-suunnistuskoulua pienimmille lajin aloittajille. Koulun alkamisajankohdasta ilmoitetaan Iisun nettisivulla, Iin kouluilla ja Rantapohja-lehdessä.

Iltarastit

Koko Oulunseudun iltarastien paikat ja ajankohdat koko kesäksi löytyvät esim netistä osoitteesta http://oulurastit.info/ sekä Kalevan seuratoimintapalstalta. Oulurasteille voi osallistua kuka vaan eikä ennakkoilmoittautumista tarvitse.
Oulurasteja järjestetään tiistaisin ja torstaisin huhtikuun lopusta aina syyskuulle saakka. Toisinaan varsinkin keväällä ja syksyllä oulurasteja myös viikonloppuisin. Iisu pyrkii järjestämään Ii-rasteja.

Taitoharjoitukset

Taitoharjoitusten järjestämiseen toivotaan vapaaehtoisia, jotta saisimme useita harjoituksia kesän/talven aikana. Harjoituksen järjestämiseen ei tarvita ratamestarikorttia.

Harjoituspäiväkirja

Kaikkien jäsenten myös nuorten on pidettävä kirjaa vähintään puoli tuntia kestävistä harjoituksista (juoksu, hiihto, lajiharjoittelu, kuntopiiri jne.). Loppuvuoden tiedotteessa kerrotaan kenelle iisulaiselle tiedot on ilmoitettava. Tietoa tarvitaan kunnan vuosiavustusta anottaessa.


TALKOOT


Toimintansa rahoittamiseksi seura järjestää aika-ajoin talkoita, joihin toivotaan runsasta osanottoa. Siten junioreitten korvaukset saadaan hoidettua ja jäsenmaksu saadaan pidettyä pienenä.